4 atletische kleding trends voor vrouwen in 2019

4 atletische kleding trends voor vrouwen in 2019

Als je tegenwoordig over straat loopt zie je al snel dat iedereen atletische kleding draagt, als vervanging van standaard kleding. Vooral het laatste jaar is deze trend razend snel toegenomen. Meer en meer kledingontwerpers nemen deze trend op in hun nieuwste collecties. Dit doen ze door de typische trainingsmode en -stoffen op te nemen in hun kleding. Het is tegenwoordig makkelijker dan ooit om je goed te voelen over je lichaam. Doormiddel met kleding die net zo comfortabel en schattig zijn als ze functioneel zijn. Met deze blogpost gaan we kijken naar zes fitnesskledingtrends die je 2019 nog beter gaat maken!

Hou het simpel met een naveltruitje

Geen rommel, geen gedoe, geen extra stof – bijsnijden is een leuke, ideale optie voor iedereen die naar de sportschool wil gaan en meteen aan de slag wilt gaan. Hierbij is het belangrijk dat je er niet voor zorgt dat je de jaren 80 of begin jaren 90 stijl gaat herontdekken door de shorts te laten zakken en korte tops met een langere broek te combineren. Als je dit doet zorg je ervoor dat je een langwerpige uitstraling aan het lichaam te creëren.

Fitted Crop

Til gewichten in leggings… met een Twist!

Wij van Berkelstream weten dat leggings al een tijdje een belangrijk deel uitmaken van de meeste garderobes van dames, maar raad eens? Het ziet er niet naar uit dat dit snel veranderd!  De laatste jaren is yoga steeds populairder geworden in de westerse wereld. Dit in combinatie met intervaltrainingen met hoge intensiteit, wat ook steeds populairder aan het worden is in sportscholen en klassen in het heel Nederland is een goede legging steeds belangrijker. Dit jaar is het ook belangrijk om een legging aan te schaffen met goede details, leuke prints waaronder camouflage, maar ook felle kleuren geven de leggings een persoonlijke look.

Maak het meeste van team sporten

Team gebaseerde workouts zijn dé rage van 2019, er is geen betere manier om je samen te voegen met jouw team met een stijlvolle, geavanceerde
atletische kleding van top tot teen. Voor deze look zijn gedempte tonen je beste vriend, dus probeer je te beperken tot grijze, witte en zwarte kleding voor je kledingkast die zegt: “laten we ervoor gaan!”. Een groot voordeel van het houden van dingen tot een enkele tint is dat je de ruimte hebt om te spelen met hier en daar een beetje kleur. Dit zorgt voor opvallende accessoires zoals tassen, hoeden en schoenen. Denk aan wit, blauw, neon groen en rood voor een echte WAUW-factor!

Groep lessen fitness

Gebruik een dunne laag

Het maakt echter niet uit als je nu in een koud land zoals Nederland woont, of geniet van een geniet van frisse lucht tijdens een nachtelijke of vroege ochtend training, het toevoegen van een licht vestje kan een geweldige manier zijn om warm te blijven zonder het zware gewicht van een sweater of jas te hebben. In tegenstelling tot de bubbelvesten van begin – midden jaren 200, zijn de huidige vesten vandaag slank en licht. Ook hebben ze een breed aanbod van patronen en kleuren waarmee je je eigen stijl kan bepalen.

Back To Top